Muškarac iz Gornjeg Milanovca osumnjičen da je otrovao dva psa u tuđem dvorištu

Kragujevačka policija će podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (79) iz Gornjeg Milanovca zbog sumnje na ubijanje i zlostavljanje životinja.
Muškarac iz Gornjeg Milanovca osumnjičen da je otrovao dva psa u tuđem dvorištu
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kragujevac, prijava se podnosi po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu.
Razlog je postojanje osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.
On se sumnjiči da je 27. jula ove godine, u ranim jutarnjim satima, otrovao dva psa u dvorištu 38-godišnjeg muškarca, dodaje se u saopštenju.
 
Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Kragujevcu, policija je pronašla tragove materije kojom su, kako se sumnja, otrovani psi, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija