Nova DNK veštačenja u slučaju devojčice Danke Ilić: Nema bioloških tragova

Više javno tužilaštvu u Zaječaru potvrdilo je za Danas informaciju koja se pojavila u pojedinim medijima da nova DNK veštačenja ne pokazuju da postoje biološki tragovi ubijene devojčice D. I. iz Bora.
Nova DNK veštačenja u slučaju devojčice Danke Ilić: Nema bioloških tragova
Foto: 021.rs
"U dosadašnjim pristiglim rezultatima DNK veštačenjima nema bioloških tragova devojčice. Međutim, važno je napomenuti da je ovo samo deo veštačenja, jer se veštači mnogo predmeta. Sada je stiglo samo prvih nekoliko izveštaja. Mi očekujemo da pristignu i ostali", kaže za Danas tužilac VJT iz Zaječara Miodrag Canović.
Dvogodišnja devojčica Danka Ilić je ubijena, saopštili su nadležni. Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dvojicu muškaraca iz Bora, koji su osumnjičeni za ubistvo.
 
Oni se sumnjiče da su automobilom udarili devojčicu, a nakon toga se dogovorili da telo deteta bace.
Oni se trenutno nalaze u pritvoru. Zbog sumnje da je pomogao bratu, koji je jedan od osumnjičenih, policija je uhapsila i D.D. koji je sutradan preminuo u policijskoj stanici u Boru. MUP je prvo saopštio da je D.D. preminuo od posledica infarkta, ali su mediji objavili da su nalazi obdukcije potvrdili da se ipak radi o nasilnoj smrti.
 
Telo devojčice do dan danas nije pronađeno.
  • BGD 011

    02.08.2024 12:21
    Pricam ti pricu
    Posto je Vucic u velikom problemu sa litijumom, hajde da ponovo aktualizujemo slucaj nestanka Danke Ilic i usmerimo paznju javnosti na drugu stranu. Slucaj Danke Ilic, stice se utisak, je velika prevara za javnost.
  • Mojsije

    02.08.2024 12:11
    Ju ju
    Pa Vucic je izjavio da policija vlada situacijom. Ili je opet slagao. Ma ne bi on lagao, ako ne mora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija