Meštani pomagali vatrogascima da ugase požar u naselju koje nema ni vodu, ni put

U prokupačkom naselju Sokolica izbio je požar.
Meštani pomagali vatrogascima da ugase požar u naselju koje nema ni vodu, ni put
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Gorelo je nisko rastinje, a vatra je za kratko vreme došla do dve kuće. Vatrogascima su u gašenju požara pomagali meštani, javlja RTS.
Brzom intervencijom vatrogasaca, uz pomoć meštana, sprečeno je da jednu kuću, u kojoj se nalazila samohrana majka s troje dece, zahvati požar, dok je drugu, koja je vikendica u kojoj trenutno nije bilo nikoga, delimično zahvatio, ali je vatra ugašena. 
Požar je u međuvremenu lokalizovan.
 
Ipak, najveći problem predstavlja to što ovo naselje nema vodu ni asfaltni put i pored mnogobrojnih zahteva upućenih nadležnima da im se reše infrastrukturni problemi.
  • roki

    02.08.2024 15:13
    Baš napredno selo.
  • Lily

    02.08.2024 15:09
    Zlatno doba
    Pišite predsedniku, on će da vam reši...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f