Jovanović: Prava manifestacija nezadovoljstva tek na jesen

Predsednik opozicione Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović rekao je da će doći na protest protiv iskopavanja litijuma 10. avgusta u Beogradu i da će pozvati i građane da to urade
On je za današnji broj lista Nova kazao da će tek od jeseni krenuti manifestacija nezadovoljstva "zbog sveukupnog srozavanja i poniženja".
Prema njegovim rečima, postoji saradnja među opozicionim strankama.
Dodao je da će za naredne izbore celokupna opozicija morati zajednički da uspostavi uslove koji će se ticati njenog učešća u organizaciji izbora.
  • Dejan sa Štranda

    05.08.2024 11:57
    Idi kod Vučića po orden i na vino,mani se varanja,laganja i života na račun države.
    Naravno,ne pada ti na pamet tako nešto.
  • LZN

    05.08.2024 11:06
    ko je ovog zvao??
    malo malo pa opet izlaze ovi latentni iz svojih gnjilih rupa. Ovde se baaš vodi opasan psihološki rat usmeren protiv naroda
  • Steva

    05.08.2024 10:32
    Pa moraju da se prvo dobro odmore...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija