Cane iz Partibrejkersa o rudniku litijuma: Od Srbije se pravi gasna komora, Sodoma i Gomora

Frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane izjavio je da podržava proteste građana zbog najave otvaranja rudnika litijuma jer, kako je rekao, "to bi bila smrtna presuda za Srbiju".
Kostić je agenciji Beta kazao da se od Srbije pravi gasna komora.
"Otvaranje rudnika litijuma bi bilo kao da ti neko ponudi da umreš i odmah ti za to da pare. Zabrinutost građana je opravdana, jer je sumpor jednako pakao", rekao je on.
Kostić je kazao da će u subotu prisustvovati centralnom protestu protiv rudarenja, koji će biti održan u Beogradu, na Terazijama.
 
"Ljudi ne treba da daju svoju zemlju i decu, da ne dozvole da im drugi upropaste život. Stvari su jako jasne, od Srbije se pravi gasna komora, Sodoma i Gomora", istakao je Kostić.
  • Alex

    10.08.2024 15:41
    Grobnica
    Nikola Tesla se u grobu okreće!
  • Хм

    07.08.2024 21:14
    Шта рећи
    Чуј: Цане...Е, јао...
  • Voda

    07.08.2024 20:04
    Ili smrt
    Alo majstore,brineš o litijumu,što podržavam,a u gradu u kom obitavas,pred nosom ti Ling Long,grad bez pijaće vode..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija