Vučić o protestima protiv Rio Tinta: Protestovali su protiv "Beograda na vodi" pa je uspeo projekat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da opozicija ni sekirama, ni motkama, ni bilo čim drugim neće moći da dođe na vlast bez izbora i poručio da "taj rezultat neće postići".
Vučić o protestima protiv Rio Tinta: Protestovali su protiv "Beograda na vodi" pa je uspeo projekat
Foto: 021.rs
On je tokom obilaska radova na železničkoj stanci Vrbas, na pruzi Beograd – Subotica, rekao da će, kao što je opozicija protestovala zbog izgradnje "Beograda na vodi", pa je projekat uspeo, tako biti i sa svim ostalim.
"Ljudi su po prirodi stvari neskloni promenama, ali postoje i oni koji nisu dobronamerni. Žele da sruše Vučića i da obave prljavi posao za neke strane službe, ne bi li zaustavili razvoj Srbije", ukazao je Vučić.
Protesti protiv litijuma održali su se u više od 30 gradova u Srbiji.
 
Danas je održan protest u Novom Sadu na kom je bilo više hiljada ljudi. 
  • Sljivovica

    11.08.2024 04:11
    Litijum
    Koja opozicija? Koje tajne sluzbe? Dokle vise lazes narod , ignirises da odgovoris narodu i ispostujes njihivu volju da se zaustavi kopsnje. Prebacujes problrm u drugi dzep pretnjom ,, opozicije,, . Narod je opozicija Vucicu narod.
  • Aleksa

    09.08.2024 17:52
    Branimo zdravu Srbiju
    Ovo nisu protesti protiv vlasti vec protiv trovanja nase zemlje i vode. Kao Predsednik Srbije AV treba da ispostuje volju gradjana. A svi koji se ne slazu sa onim sto radi sadasnja vlast okarakterisani su kao strani placenici i domaci izdajnici koji hoce na silu da menjsju vlast. Pobrkani loncici.
  • Toni

    09.08.2024 10:21
    Ma
    Beograd na vodi je ubio Beograd. Samo beton i beton. Unistio si zemlju Srbiju i narod njen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija