Lončar poručio građanima: Postoji čovek koji vam želi dobro, svaki dan radi na tome, pomozimo mu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da napadi na zdravstveni tim za litijum samo daju njegovim članovima veću motivaciju da budu jači u nameri da pokažu koliko vole Srbiju.
Lončar poručio građanima: Postoji čovek koji vam želi dobro, svaki dan radi na tome, pomozimo mu
Foto: 021.rs
"To nisu ljudi koji su menjali na svaka dva dana posao, ili bili dokoni i menjali partije i bavili se politikom. Ne, ceo život se bave pomaganjem ljudi, lečenjem, uzrocima koji dovode do bolesti. Da li neko misli da ih je moguće kupiti da nešto kažu van svog mišljenja, da upropaste svoju karijeru. Svi su na vrhuncu svoje karijere, naši najeminentniji stručnjaci", rekao je Lončar za TV Hepi.
On je istakao da za opoziciju niko ne može da bude stručnjak ako kaže da se nešto dobro radi u Srbiji.
"Građani, postoji čovek koji vam želi dobro, posvetio se tome, svaki dan po ceo dan radi na tome. Želi da ostane upamćen u istoriji da je uradio nešto dobro. Ne pada mu na pamet da uradi bilo šta što bi ostalo sutra da je uradio loše. Hajde da pomognemo tom čoveku", poručio je Lončar govoreći o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Komentari 72

  • Kuki

    09.08.2024 13:01
    Jo
    Juče slušao ministra Loncara možda jedan od trenutno najsposobnijh ministara bez obzira na sve mane.
  • Vesna

    09.08.2024 11:52
    Čoveče ne razumemo te
  • Paja

    08.08.2024 22:10
    J… te on

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija