Vučić najavio odgovore na "laži političara": Neće me proterati i neću da bežim

Predsednik Srbije najavio je da "odgovor na laži naših političara" sledi večeras.
Kako je napisao na Instagramu, umorio se od laži.
 
"Umorio sam se od bezočnih laži naših političara i spas potražio u šetnji sa Šarkijem i Zadom, koje sam na poklon dobio od princa Nasera iz Bahreina. Odgovor političarima sledi večeras", napisao je Vučić.
U objavio je istakao da će se boriti da kriminalci i tajkuni ne unište Srbiju.

"Neće me proterati i neću da bežim. Od Srbije sam sve dobio i sve sam joj dao i boriću se svom snagom protiv kriminalaca i tajkuna koji bi da je unište", poručio je predsednik.

  • Noć

    08.08.2024 23:30
    Ako nekome još nije jasno kakav je ovo oblik bitisanja...
  • Apricus

    08.08.2024 21:53
    Otvoreni lobista
    Vučić se više ne može smatrati legitimnim predsednikom Srbije jer otvoreno zastupa interese jedne strane kompanije i pojedinih država a protiv dobrobiti srpskog naroda. Radio je to i ranije posebno kada se radi o Kosovu ali ovaj put je to najočiglednije. Sada je postao pravi lobista tuđih interesa.
    Toliko se odnarodio od običnog života da stalno prosipa razne nebuloze u koje još mogu da veruju samo oni slepi kod očiju sa značajnim nedostatkom zdravog razuma.

    Koliko se osilio najbolje se vidi iz toga što se uopšte ne obazire na upozorenja mnogih domaćih stručnjaka koliko je ovo najavljeno rudarenje rizično i opasno po životnu sredinu u Srbiji.
    I to stalno promoviše uprkos tome što sam Rio Tinto nikada nije rudario litijum na plodnoj zemlji sa čistim izvorištima vode. Sa druge strane, opšte je poznato u svetu, koliku ogromnu štetu njihova kompanija nanosi prirodi i lokalnom stanovništvu gde god se ona pojavila.

    Sve se ovo događa kada neko ostane na vlasti predugo i postane previše arogantan i bahat. Zapravo, kad počne da veruje da sve bolje zna od drugih ljudi i da je nesmenjiv. Koliko mi je poznato Srbija nije ponovo postala monarhija da bi imala nekog na vlasti koji se ponaša kao kralj. Kada se neko toliko osili vreme mu je da ode jednom zauvek iz politike jer ne poštuje osnovne demokratske principe i volju naroda koji mu je prethodno dao poverenje da radi za njihove interese.
  • Minhauzen

    08.08.2024 21:44
    "Od Srbije sam sve dobio"
    Nisi dobio nego si pokrao sve što se pokrasti može.
    Nekada bogata na sve načine, Srbija je zahvaljujući tebi rasprodata (a gde su te pare?), razrovana, raskopana, zagađena, osiromašena na sve načine.
    Tebi je Srbija sve "dala", uzela od naroda i dala tebi.
    A ti nikome ništa nisi dao.
    Znamo te mi dobro, k'o staru kantu. Laži ne prolaze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija