Glavni javni tužilac pred protest u Beogradu: Nasilje neće biti tolerisano

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović upozorava građane koji će učestvovati na protestu u subotu da "nasilje neće biti tolerisano".
Glavni javni tužilac pred protest u Beogradu: Nasilje neće biti tolerisano
Foto: 021.rs
Kako je objavljeno na sajtu Višeg javnog tužilaštva, Stefanović je pozvao učesnike protesta najavljenog za 10. avgust da svoje pravo na mirno okupljanje iskoriste u skladu sa Ustavom i zakonima Republike Srbije.
"Svako ima pravo na mirno okupljanje, ali nasilje na teritoriji Beograda se neće tolerisati i svi koji budu za njim posegli biće procesuirani u skladu sa zakonom", poručio je Stefanović.
Apelovao je na učesnike najavljenog protesta da poštuju javni red i mir, kao i da ne pribegavaju bilo kojoj vrsti nasilničkog ponašanja.
  • Gordana

    10.08.2024 11:51
    Interes
    Koliko ste plaćeni da rušite državu pojedinci prave budalama većinu
  • Goks

    10.08.2024 10:10
    Koliko botova
    ovde ima plaćenih da stavljaju minuse, koji ne shvataju da im život njih i njihove dece ide u minus sa ovim izopacwnim ljudima na vlasti.
  • pobogu

    09.08.2024 19:18
    "Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović upozorava građane koji će učestvovati na protestu u subotu da "nasilje neće biti tolerisano"."


    A nasilje nad drzavom i nasilje nad narodom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija