I Ministarstvo pravde apelovalo na ljude koji protestuju da poštuju Ustav i zakone

Ministarstvo pravde apelovalo je na građane, koji se javno okupljaju, da čuvaju javni red i mir, poštujući Ustav i zakone Srbije.
I Ministarstvo pravde apelovalo na ljude koji protestuju da poštuju Ustav i zakone
Foto: 021.rs
Protest protiv najavljenog iskopavanja litijuma, u organizaciji više ekoloških udruženja, najavljen je za subotu u 19 sati na Terazijama u Beogradu.
"Posebno, ministarstvo pravde podseća na neophodnost poštovanja Ustava koji jemči pravo na mirno okupljanje građana, pod uslovom da se ne ugrožavaju prava drugih ljudu ili bezbednost Srbije", navodi se u saopštenju na sajtu ministarstva.
Ministarstvo je naglasilo da će svako nepoštovanje Ustava i zakona biti procesuirano u skladu sa zakonom, kao i da će nadležni državni organi sačuvati mir i osigurati bezbednost svih građana.
  • dodole

    10.08.2024 11:35
    još samo fali da se zagorka oglasi, da komedija bude kompletna!!!
  • V

    10.08.2024 10:39
    Postojite?
    Ministarstvo nepravde.
  • Tinkerbell

    10.08.2024 10:28
    Naravno da će poštovati, to su obični ljudi, a ne narko elita koja piša po Ustavu, državi i građanima Srbije po nalogu don Oskara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija