Troje poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, među njima i devojčica

Sinoć oko 23 sata na putu Sjenica-Prijepolje, kod Pašinog Brda, došlo do teške saobraćajne nesreće.
Troje poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, među njima i devojčica
Foto: 021.rs
Kako javlja Blic, u nesreći su život izgubile tri osobe, a koju je prema nezvaničnim informacijama izazvao vozač automobila marke "mercedes" sjeničkih registarskih oznaka.
On je, kako piše instagram stranica 192.rs, prilikom preticanja kolone vozila, velikom brzinom direktno udario u automobil marke "audi" novopazarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smera, a u kom se nalazio čovek sa dve maloletne ćerke.
Prema najnovijim nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji, vozač Audija, H.F. (41) preminuo je na licu mesta.
 
Nažalost njegova mlađa ćerka preminula je u bolnici u Novom Pazaru, uprkos borbi lekara, dok je starija ćerka prevezena u Klinički centar u Beogradu, u teškom stanju, ali nije poznato da li je životno ugrožena.
 
Vozač "mercedesa", Dž.K. koji je izazvao saobraćajnu nesreću, takođe je podlegao povredama nakon nesreće.
  • Caki

    10.08.2024 13:32
    Strašno
    Poznato je da Novopazarci voze bahato,brzo a još se i time diče.
    Svuda veze u policiji tako da eto vidite do kakvih ishoda to dolazi.Nažalost,deca nisu kriva...
  • BGD 011

    10.08.2024 13:09
    Preticanje je uvek rizik
    Vest ste preneli korektno, ali nedostaje podatak o starosti vozaca mercedesa koji je izazvao nesrecu, a taj podatak moze mnogo da pojasni.
  • Užas

    10.08.2024 11:34
    more mrs
    10.08.2024 • 10:2

    Evo o čemu pričam... Troje mrtvih, tragedija. Fotografije na internetu pokazuju da su automobili od oko 3-4000evra, ili slično. Ovaj komentariše o SNS Vučiću i ne znam čemu!!!
    Dakle, ne može da se vodi normalna diskusija o saobraćaju.

    A voze svi kao besni, nevezano za stranku i cenu automobila. Uglavnom su to jeftiniji polovnjaci koje može i običan čovek da kupi bez problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija