Vulin poručuje Vučiću da "ne ponovi grešku Miloševića"

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je danas na hapšenje lica u Subotici koja su planirala napad na policiju i uputio apel predsedniku Vučiću.
Vulin poručuje Vučiću da "ne ponovi grešku Miloševića"
Foto: 021.rs
On je izjavio je da, nakon hapšenja u Subotici lica koja su danas planirala napad na policiju i izazivanje nasilja i nereda na protestu u Beogradu, upozorenja ruskih specijalnih službi i ponovljenih poziva NATO opozicije da se nasiljem promeni vlast, hoće da upozori predsednika Aleksandra Vučića.
Vulin upozorava predsednika da prestane da potcenjuje pretnje i njemu i Srbiji i da, kako je istakao, "ni po koju cenu ne ponovi grešku (nekašanjeg predsednika SRJ i Srbije Slobodana) Miloševića i dopusti da stranci i domaći ološ silom preuzmu vlast".
"Predsednik Aleksandar Vučić nije Janukovič i od njega tražim da se bori i ne popušta, Srbija i istorija mu ne bi oprostile ako se u Srbiji desi Majdan ili 5. oktobar i ponovi okupacija Srbije", naveo je Vulin.
  • Нисам ја

    13.08.2024 20:11
    Рамбо и Амадеус су
    Шпанска чизма империјализма
    Уз помоћ културног тероризма
    Зајмова, кредита и разних сателита
    Перманентно блати углед друга Вуч..., овај, Тита
    "Лошије данас за боље сутра"
    Понављају мени од јутра до јутра
    Без такве жртве, Америка и Енглеска (а ни Канада, са све тетком) неће постати земља пролетерска!
  • Šteta

    12.08.2024 20:42
    6.oktobar
    Ajaoooo...javio se pravi!!! Šteta što nije bilo 6.oktobra, inače bi ti laprdao zajedno sa baba Julom iz zatvora! Ovako dočekasmo da ti opet imaš prostor da lupetaš i obmanjuješ! Dobro znaš da se ovog puta ne bi tako lako izvukao, zato i laješ na sva usta!!!Ušla voda u uši a?!
  • Insajder

    12.08.2024 19:43
    Kako god bilo, nešto će se desiti. Tako se pronosi glas i među demonstrantima! Ima znakova da je ovo tema koja se neće tek tako završiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ugašen požar na planini Troglav

Požar koji je na planini Troglav iznad Ibarske klisure zahvatio oko 300 hektara niskog rastinja, mešovite šume i suve trave, jutros je ugašen.