Od ponedeljka restrikcije vode u Čačku, kažnjavaće se građani koji zalivaju bašte, peru vozila...

Lokalna vlast najavila je od ponedeljka, 12. avgusta, restrikcije vode u Čačku, zbog smanjene isporuke vode sa vodosistema "Rzav" u Arilju.
Od ponedeljka restrikcije vode u Čačku, kažnjavaće se građani koji zalivaju bašte, peru vozila...
Foto: Pixabay
Rzav je smanjio isporuku vode Čačku i drugim korisnicima sa tog vodosistema, zbog niskog vodostaja na vodozahvatu "Ševelj".
U Čačku će biti zabranjeno korišćenje vode iz vodovoda za polivanje parkova, vrtova, bašti, pranje ulica i vozila.
Javno komunalno preduzeće "Vodovod", u saradnji sa inspekcijskim službama, vršiće kontrolu i kažanjvati građane koji se ne budu pridržavali mera restrikcije vode.
 
Restrikcije vode u Čačku trajaće sve do stabilizovanja stanja na sistemu za vodosnabdevanje "Rzav", sa koga se taj grad snabdeva vodom.
  • Gedza

    10.08.2024 20:07
    Oktobar 5
    Opet ce Cacani u bgd u posetu
  • Srećko

    10.08.2024 11:37
    Da li taj narod razume da za dve, tri decenije na tom prostoru uopšte više neće biti vode?
  • T

    10.08.2024 11:29
    T
    Ovo je nestručno vodjenje Vodovoda za koji uzimaju pare od Gradjana! Normalno je da se vise vode koristi u letnjim mesecima! Restrikcija jos i kažnjavanja samo iritiraju Gradjane kako bi SNS nestručni kadar izazvao neki haos i prepisao stranim špijunima i ostaloj retorici! Vratite pare prvo onda otpustite nestručne stranačke botove onda da se resava problem! Zamislite da se Rudari Litijum pa 1l vode bi koštao 100 evra sa ovom bagrom!!! Mrsss

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija