Naprednjaci uoči protesta dele poruku podrške Vučiću: "Srbija je uz tebe"

Funkcioneri Srpske naprede stranke (SNS), uoči protesta u Beogradu protiv rudarenja litijuma, masovno dele poruke podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vućiću na društvenim mrežama.
Naprednjaci na društvenim mrežama, uglavnom bez ikakve poruke, kače fotografiju Vučića preko koje je ispisano "Srbija je uz tebe".
 
Potpredsednica Glavnog odbora SNS i predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić na društvenoj mreži "X" je navela da će Vučića "pokušati da obore" na današnjim protestima.
"Čovek koji je Srbiji sve dao. Pokušavali su nasilno da ga sruše bukvalno svake godine od kada ga je narod izabrao. Samo su povode menjali. Pokušavaju i danas. Pobediće Srbija", napisala je Brnabić.
 
 
Fotografiju su podelili drugi funkcioneri SNS-a, između ostalih premijer Miloš Vučević, ministri Marko Đurić, Goran Vesić, poslanik Vladimir Đukanović, kao i brojni anonimni profili.
Protest protiv najavljenog iskopavanja litijuma i kompanije "Rio Tinto", u organizaciji više ekoloških udruženja, najavljen je za večeras u 19 sati na Terazijama u Beogradu.
 
Pojedini mediji i državni zvaničnici, među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodili su u petak da su "ruske službe" prosledile informacije Srbiji da se u Beogradu spremaju "neredi i državni udar".

Komentari 67

  • Tamo neki

    14.08.2024 10:00
    Tri karte za Holivud
    Pogledajte film Tri karte za Holivud videćete sličan transparent i sve će vam se samo reći.
  • Godža

    14.08.2024 08:34
    Ko j. narod
    Vi jeste uz njega a da li je narod nema veze?! To što narod ne želi kopanje litijuma to nema veze...???! Pa za čiji interes vi radite i po čijoj volji ? Ko vas je tu postavio ? Imate li vi mozga šta možete da izazovete ? Ta nadmenost prelazi u siledžijstvo nad građanima. To se nikad nigde nije dobro završilo.Samo nastavite i nećete još dugo. Jer narod je voćka čudna , ne slomi ga al zube polomi. Ovo nema veze sa politikom nego samo sa voljom građana! NEĆEMO kopanje Litijuma i tačka!
  • Toni

    11.08.2024 17:35
    Ej
    Vecina Srbije nije uz tebe i tacka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija