Vučić se danas obraća javnosti: Sinoć razmatran odgovor na "krizu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti, najavljeno je iz njegovog kabineta.
Vučić će se obratiti iz Palate Srbija u 11 časova.
Mediji su ranije javili da je u Predsedništvu sinoć održan sastanak neke vrste kriznog štaba gde je razmatran odgovor na, kako je rečeno, "krizu" izazvanu subotnjim protestom protiv iskopavanja litijuma i blokadom pruge u Beogadu.
Građani koji blokiraju prugu rekli su da se neće razilaziti dok se ne usvoji Zakon o iskopavanju bora i litijuma, što je zahtev ekoloških udruženja koja su organizovala proteste širom Srbije.
  • Miodrag

    12.08.2024 09:46
    Redovno
    Redovno okadim monitor i TV ekran kad god se ovo pojavi. I ovaj put ću!
  • Velja

    11.08.2024 11:34
    Sta je ovo
    Sta je ovo ljudi moji predsednik se svaki dan obraca javnosti.Po pravilu to se radi u izuzetnim slucajevima.Njemu je ocigledno dosado a zeljan je popularnosti.Umesto da resava probleme da drzava napreduje na primer da nadje pare za prosvetu da se ide napred on obmanjuje javnost sa informacijama o prosveti kako bi je manje placao i.t.d
  • Boro iz Pobede

    11.08.2024 11:21
    Nadam se da je obraćanje kod Jovane Jeremić, to je uvek spektakl uz rekordnu gledanost! Boza Spasić, Mimi Oro, Kristijan Golubović i onda šlag na tortu, Aca Srbin! Idemooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija