Vesić: Huligani blokirali železničke stanice, podnećemo prijave protiv njih

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je to ministarstvo naložilo da se železničke linije od Novog Sada do Beograda skrate do železničke stanice Zemun.
Vesić: Huligani blokirali železničke stanice, podnećemo prijave protiv njih
Foto: 021.rs
On je rekao da je to naloženo kako ne bi došlo do ugrožavanja bezbednosti putnika koji koriste vozove. 
 
Vesić je to saopštio nakon što su učesnici protesta protiv najave iskopavanja litijuma blokirali železničke stanice Prokop i Novi Beograd i najavio da će protiv učesnika blokade biti podnete tužbe za naknadu štete.
On je naveo da je grupa huligana nasilno blokirala železničke stanice Prokop i Novi Beograd prekidajući redovan železnički saobraćaj.
 
"Za nedelju je iz Železničke stanice Prokop planirano 60 polazaka vozova i očekuje se oko 10.000 putnika. Ukoliko huligani nastave da blokiraju ove železničke stanice, svi planirani polasci moraće da budu otkazani, a građanke i građani koji su kupili karte za sutrašnje polaske neće moći da putuju", naveo je Vesić na Instagramu.
Vesić je apelovao da se prekinu blokade pruga i naveo da su predsednik Aleksnadar Vučić i Vlada uložili mnogo napora da se izgradi Železnička stanica Prokop, da se rekonstruiše Železnička stanica Novi Beograd, kao i da se izgradi brza pruga do Novog Sada. 
  • Šomi

    11.08.2024 13:05
    Moj nekadašnji stranački kolega kao da je zaboravio blokiranje ulica u Beogradu! "Politika je kurva ivinite što psujem"....
  • Zoran Živković

    11.08.2024 11:28
    Lopovi
    Crveno crna koalicijo mafijaška - nije Vučić već GRAĐANI SRBIJE su platili izgradnju puteva i železnica !!! Vi ste samo ovu državu zaduživali po 2 milijarde evra godišnje od 2012-te, ukupno 24 milijarde evra!!!! Tako je mogla državu da vodi i moja čukunbaba...
  • @Lala

    11.08.2024 11:12
    40.000 huligana je blokiralo železničke stanice? I onda ti nekome savetuješ da pazi šta priča??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija