Vučić: Ovo bila jedinstvena prilika da Tepić vidi prugu, u njeno vreme toga nije bilo

Predsednik Aleksandar Vučić osvrnuo se na blokiranje pruge na Prokopu i Novom Beogradu, konstatujući da je to jedinstvena prilika da je potpredsednica SSP Marinika Tepić videla prugu.
Vučić: Ovo bila jedinstvena prilika da Tepić vidi prugu, u njeno vreme toga nije bilo
Foto: 021.rs
"Ovo je bila istorijska prilika da sedne na prugu i vidi prugu, pošto u njeno vreme to nije mogla da vidi. Sada je videla kako izgleda moderna pruga", kaže Vučić.
Kako tvrdi, u "njeno vreme" nula metara pruge je izgrađeno, a "nismo mogli da vidimo prugu ni voz, nigde".
"Prosečna brzina vozova bila je 26 kilometara na sat", rekao je Vučić.

Komentari 17

  • S&C

    12.08.2024 05:38
    Oprostiti
    Cega se pametan stidi time se lud ponosi. Cipuljice ni danas nema na kartama osim vojnim a o vozu i pruzi da nepricamo. Sto je civilizacija odavno koristila to ovi iz kojekakvih vukojebina sad zadivljeno otkrivaju. Akademici oglasite se, medicinski strucnjaci dajte svoje misljenje.
  • Koja

    11.08.2024 20:33
    Ahahaha
    Kakvo gašenje marinike , smisliće sad marinika nešto , možda @ imreta cirira hahaha ...
  • Ђока Наковањ

    11.08.2024 20:11
    Боме AV је у праву до 2000. било 32.000 радника ЖТП сад 2024. само 700 ,чим нема воза нема ни радника ,од пруге Петроварадин - Беочин оста СНС туга са бициклистичком стазом изван колосека

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija