Vučić: Zadovoljan sam svojim radom sve dok sam na meti regionalnih medija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zadovoljan svojim radom sve dok je na meti regionalnih medija.
Vučić: Zadovoljan sam svojim radom sve dok sam na meti regionalnih medija
Foto: 021.rs
Kako je rekao, Sarajevo, Zagreb i Priština ne bi bili protiv iskopavanja litijuma da to nije dobro po Srbiju.
On je u obraćanju građanima iz Palate Srbija nakon sinoćnjeg protesta u Beogradu kazao da u Sarajevu, Zagrebu i Prištini ne bi bili toliko protiv jadarita i njega da to nije dobro za Srbiju.
"To se posebno vidi kada pogledate njihove druge stavove po pitanju Kosova i Metohija, Jasenovca, Srebrenice", kazao je Vučić.
 
"Dokle god sam im ja meta (regionalnih medija), ja sam pomalo zadovoljan. Onog dana kada to ne budem bio, zapitaću se gde sam počeo da grešim toliko mnogo, te više ništa dobro za srpski narod ne činim, pa me ni Hrvati ne pominju. Ne govorim o njihovom narodu, već o njihovim zvaničnim i nezvaničnim medijima", izjavio je Vučić.

Komentari 20

  • Atomsko sklonište

    12.08.2024 06:37
    Serđo živi
    " gospoda" lažu,
    spiker krešti,
    neki su zaglavili u psihozi!!!!!

  • Aleksej

    12.08.2024 06:29
    Srpska Nasilna Stranka
    Uzas koji bolestan lik upravlja nasim sudbinama vec 12 godina. A najgore od svega mi je sto je toliko dugo trebalo ljudima da shvate to.
  • dz0

    12.08.2024 00:11
    pa kad "radi" kao selebriti, influenser WEFa.... stalni gost Davosa, Makrona i Solza... to mu je jedini posao a usput iskace i iz pastete, svaki drugi naslov je sta on misli a cesto to kako misli bude i protivustavno.... bruka od coveka a jos veca bruka su njegovi navijaci, fan klub "sendvici parizer"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija