Danas svečani doček olimpijaca ispred Starog dvora u Beogradu

Svečani doček srpskih osvajača olimpijskih medalja održaće se u ponedeljak, 12. avgusta ispred Starog dvora.
Danas svečani doček olimpijaca ispred Starog dvora u Beogradu
Foto: 021.rs
Događaj je zakazan za 20 časova.
Srbija je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila pet medalja.
"Sa balkona Starog dvora sugrađanima će se obratiti osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši, a očekuje se potvrda osvajača zlatne medalje u tenisu Novaka Đokovića. Pozivamo sugrađane da u što većem broju dođu ispred Starog dvora i da zajedno sa srpskim olimpijcima proslavimo uspeh srpskog sporta", navodi se u saopštenju iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.
  • Onaj

    12.08.2024 16:15
    Hm
    Bolje da je u životu obezbedio svojoj porodici normalan život,nego što sedi i gleda tužne poglede žene i dece.Kakve to ima veze sa sportistima?Mogao je i on da se bavi sportom pa bi i njega sad dočekali.Ali nije siroma sposoban
  • pajo patak

    12.08.2024 13:50
    ponovo citiram latine:
    panes et circernes.
  • Hm...

    12.08.2024 10:49
    Šta me briga, na doček neću ići sigurno. Nisu osvojili medalje meni, vama, nego sebi i svojoj porodici. Kakvu mi imamo korist od toga što su neki od njih dobili 200.000,00 evra, sportske penzije od 150.000 i više dinara do kraja života. Šta treba da ludim i vrištim tamo pijan? Dođemo kući i odmah sa vrata nas dočeka šamar realnosti. A kući vidiš malo dete koje te pita šta će ono da jede danas, sin i kćerka nezadovoljni sobom i životom...Da li će to meni, Vama, pomoći da platimo preuveličane račune za struju,gas,vodu,informatiku, svakodnevni rast cena, ucene na poslu zbog mitinga, Rio Tinta...Hoće li te medalje obezbediti našim porodicama hranu, deci knjige za nastupajuću školsku godinu, lekove...Tužan pogled supruge koji te seća da će za par dana da dođu izvršitelji sa batinašima da vam otmu sve što imate i da vas isteraju na ulicu zbog nepostojećeg duga ili zato što je neki tajkun blizak novom Titu "bacio oko" na vaš plac ili kuću...Slobodno nastavite niz, a za minuse me još više briga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija