Vučić kreće na turneju po Srbiji da razgovara sa narodom o litijumu, prva stanica Mali Zvornik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Mali Zvornik, gde će odgovarati na pitanja meštana tog kraja.
U sali Skupštine opštine Mali Zvornik predsednik će se sresti sa svim zainteresovanim građanima na čija će pitanja odgovarati, piše Danas
 
Razgovori će početi u 18 časova.
Mali Zvornik biće jedno od prvih mesta koje će Vučić posetiti u najnovijoj seriji "razgovora sa narodom".
 
Suočen sa žestokim otporom naroda protiv rudarenja litijuma, predsednik Srbije najavio je pre nekoliko dana da će lično otići i razgovarati sa narodom. Najavio je posete mestima od Loznice, Krupnja, Malog Zvornika, Čačka, pa sve do Valjeva i drugih opština.
"Ići ću da razgovaram sa onima koji drugačije misle, ići ću da razgovaram o njihovom strahu koji postoji", rekao je Vulić pre nekoliko dana.
 
Naveo je da će ići da razgovara sa običnim ljudima o njihovom strahu.
 
Rekao je da je do skoro mislio da je besmisleno da odgovara "na gluposti" poput toga da će se rađati deca sa dve glave i da će kosu, jer su reke zatrovane, prati flaširanom vodom, ali da će sada ići da razgovara o tome.
  • Kacan

    14.08.2024 20:13
    Smesno
    Gledao emisiju gosti namešteni kao uvek kad gostuje. Nema ništa protiv njega nisam ni u jednoj stranci ali ovo je stvarno smešno. Ljudi moji u pitanju je zdravlje svih nas opametire se nas i naše dece svih nas. Moramo se ujediniti i zabraniti ovo zlo jako je opasno. Posle će biti kasno. Da i ostali bi i pre ovo prodali nego ovi da se razumemo ovaj je morao zabraniti kao što je rekao pre izbora a ne kad prodaju izbori sad može
  • Duda

    14.08.2024 19:40
    Gostujući cirkus ponovo kreće....
  • BGD 011

    14.08.2024 17:09
    Baron Minhauzen opet sibicari
    A sta da objasnjava narodu kad sve sto kaze laze. Kao da se Vucic nesto razume? Prodao je vecinu rudnika u Srbiji, vecinu izvorista pitke vode, vecinu poljoprivrednog zemljista... Sad hoce i da nas truje litijumom! Malo nam je trovanja i zracenja od osiromasenog uranijuma koji su nam i Nemci iz vazduha "isporucivali" pa sad treba zarad Solca dokazanog proneveritelja da nastavimo da se trujemo litijumom?! Ne dozvolite da vam Vucic prica bajke narode srpski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija