Organizatori protesta u Malom Zvorniku odbili razgovor s Vučićem: "Fingiraće neku svoju priču"

Nebojša Petković iz Udruženja "Ne damo Jadar" izjavio je danas da su organizatori protesta građana u Malom Zvorniku odbili poziv na razgovor s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
"Organizatori protesta i narod koji je protiv otvaranja rudnika litijuma neće razgovarati s Vučićem. Lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke iz Malog Zvornika dovešće Vučiću svoje članstvo kojima će on da fingira neku svoju priču", rekao je Petković agenciji Beta. 
Kako je najavljeno, predsednik Vučić će večeras posetiti Mali Zvornik, gde je u 18 časova planirao da se susretne i s organizatorima protesta protiv otvaranja rudnika litijuma. 
Protest protiv otvaranja rudnika litijuma u Jadru, u Malom Zvorniku je održan 9. avgusta, a prema procenama Arhiva javnih skupova, tom skupu je prisustvovalo oko 350 građana, što je više od osam odsto ukupnog broja stanovnika te varoši ili ekvivalentno sa skupom od 113.000 ljudi u Beogradu.
  • tixon

    14.08.2024 17:12
    Ignore
    On nije pošten čovek i političar , jer nikada nije izašao na TV duel sa političkim protivnicima i uvek samo misli na rejting i propagandu. Raspravlja se sa nekim zamišljenim protivnicima , a novinari koje ne kontroliše , nikada nisu u prilici da mu odgovore na ono što ga nisu pitali , pri čemu on ne odgovara na ono što su ga pitali . Potrošio je on sve kradite za razgovor sa narodom , koji nije u njegovoj sekti . Vreme mu je za istoriju .
  • komšinica

    14.08.2024 16:51
    Ovakvih Vučićevih skečeva smo se siti nagledali. Vać je on obilazio narod. Samo se setite onog mešanja pekmeza na smederevcu bez sulundara u planinskoj dzemari. E sad neće mešati pekmez, ali sve je isto!
  • Jelena ns

    14.08.2024 16:31
    Ide da im kaze da ce im obezbediti krevet na onkologiji preko veze, ali cisto sumnjam da ce ih obilaziti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija