Vučić: Može argumentovan razgovor o litijumu, protiv sam apokaliptičnih teorija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Malom Zvorniku da će država, preko stručnih timova, o svemu u vezi litijuma informisati građane.
Vučić: Može argumentovan razgovor o litijumu, protiv sam apokaliptičnih teorija
Foto: 021.rs

On je u razgovoru sa građanima kazao i da će u naredna dva meseca biti formirani razni stručni timovi u vezi projekta "Jadar", odnosno ekploaticije litijuma.

Prema njegovim rečima, neće će se izalaziti u javnost s onim što je samo hvaljenje, ali neće biti ni nepotvđenih katastrofičih informacija dok ne budu ustanovljene činjenice.

Kazao je i da je po pitanju eksploataciija litijuma za "ozbiljan i argumentovan razgovor", te da je protiv "apokaliptičnih teorija".
 
"Ispitaćemo da li će biti kontaminacije zemljišta ili ne. Ako je bude, do granice koja je vrlo loša ili samo loša, od toga (eksloatacije litijuma) neće biti ništa", obećao je on.
  • Mary Poppins

    15.08.2024 09:32
    O ovim temama je trebao govoriti pre izbora,a ne sada.
  • Mile rent-a mozak

    15.08.2024 09:05
    Može li argumentovan razgovor o potpisivanju Briselskog, Ohridskog sporazuma, predaji svih srpskih institucija na severu Kosova, jezera Gazivode i elektro - energetskog sistema, pozivnog telefonskog broja i automobilskih tablica, ne izlaska srba po direktivi na zadnje izbore...
    Može li argumentovana priča o preplaćenim poslovima Kinezima, srpskoj mafiji, zaduživanju...
    Može li argumentovana priča o krađi svih izbora u zadnjih 80 godina...
    Može li?
  • Vlada

    15.08.2024 07:00
    Cim zine, slaze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija