Kokanović (Ne damo Jadar): Vučić da prepusti temu rudnika stručnjacima

Predsednik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, po ko zna koji put izlazi iz svojih ustavnih okvira.
Kokanović je rekao da on jeste fantastičan pravnik, ali da bi temu rudnika trebalo da prepusti ljudima poput dr Sanje Sakan. 
"Mi se pozivamo na zbornik koji je izdala SANU, u kojem je sve obrazloženo i sve jasno i decidno rečeno. Sada imamo i publikaciju profesorke Dragane Đorđević i njenih sedam kolega, naučni rad koji je međunarodno priznat", ocenio je on za "Danas".
Kako je kazao, to su argumenti kojima se bore protiv otvaranja rudnika.
 
"Aleksandar Vučić iza sebe ima analitičare koji se razumeju od Kosova, Srebrenice, Evropske unije, akušerstva, politike, rudnika do poljoprivrede", dodao je on.
  • Prevara glasača !

    17.08.2024 11:31
    O kakvim stručnjacima ovaj priča, ko je ovaj ?
    Po hitnom postupku mora da se zabrani Rio Tinto i litijum onako kako je bilo pre izbora, Vučić je prevario glasače i nema legitimitet.
    Ukidanje litijuma ili pad vlade i novi izbori, kakvi stručnjaci to nije tema, tema je PREVARA GLASAČA !
  • milicica

    17.08.2024 00:51
    moze i treba
    Al i ti i pocni da cutis jer nisi jedini koji znas zato sto imas imanje
  • @Neko

    16.08.2024 22:43
    Kokanović
    Ima puno pravo da se buni, on tamo ima poljoprivredno dobro na kom vredno radi i od toga živi sa svojom porodicom, a neko bi da ih raseli i unesreći

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija