Putevi Srbije: Oprezno vozite zbog visokih temperatura i intenziteta saobraćaja

Zbog visokih temperatura i povećanog intenziteta saobraćaja Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni tokom vožnje.
Putevi Srbije: Oprezno vozite zbog visokih temperatura i intenziteta saobraćaja
Foto: 021.rs
U saopštenju "Putevi Srbije" preporučuju građanima da putovanje planiraju unapred, kako bi izbegli saobraćajne gužve u najtoplijem delu dana.
Podsećaju i da je potrebno da se obezbedi dovoljna količina tečnosti za sve putnike u vozilu, kako bi se izbegla dehidratacija.

"Pravite češće pauze tokom vožnje i izbegavajte direktno izlaganje suncu što je više moguće. Budite odgovorni, čuvajte sebe i druge učesnike u saobraćaju", piše u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.