Dačić ne odustaje od toga da je "tukao" Vučića: Tadić kriv što nisu razgovarali četiri godine

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić reagovao je na izjavu Borisa Tadića da je laž da je naredio da se prebije Aleksandar Vučić dok je bio opozicija.
Dačić ne odustaje od toga da je "tukao" Vučića: Tadić kriv što nisu razgovarali četiri godine
Foto: 021.rs
Tadić je prethodno reagovao na izjave Dačića i Vučića o tome kako je aktuelni predsednik Srbije bio pretučen dok je bio opozicija.
 
"Dakle, nikada u svom životu, ni političkom, ni privatnom, nisam izdao nalog da bilo ko bude pretučen. Ovom besramnom laži su još jednom pokazali da su u svrhu političkih obračuna spremni na sve, osim da kažu istinu i da prihvate da nijedna monstruozna laž o bivšoj vlasti neće promeniti istorijske istine o njihovoj", poručio je Tadić. 
Sada se, opet, oglasio Dačić, koji je u vreme predsedničkog mandata Borisa Tadića bio ministar policije, poručujući bivšem predsedniku da je on taj koji laže.
 
"Povodom izjave Borisa Tadića, želim jasno da ponovim, lažeš, Borise Tadiću", stoji u saopštenju.
Dačić tvrdi da mu je Miodrag Rakić "jasno i precizno preneo da je nalog Predsedništva meni i direktoru policije da ni po koju cenu učesnici skupa ne smeju da dođu do zgrade Radio-televizije Srbije, kao i da se upotrebe sva sredstva prinude prema svim učesnicima skupa". 
 
Ministar policije kažu da su upotrebljeni i gumeni meci, a "Žandarmerija je brutalno intervenisala, od čega je nastradao Ranko Panić".
 
"Direktor policije mi je prenosio kakve naredbe dobija od Rakića, koji ga je prilikom intervencije pitao i gde je vodeni top. Zbog svega toga, zbog tvoje naredbe, četiri godine nisam razgovarao sa Aleksandrom Vučićem, koji je sa pravom bio lјut, jer je i on, kao jedan od vođa opozicije, bio pretučen", izjavio je Dačić.
  • Dare linco

    18.08.2024 17:35
    Bori se Tadicu
    Vratiti Tadica za predsednika
  • Baba Vanga

    18.08.2024 13:53
    Tadiću
    Kada si ovog izvadio iz... jel pa sad, proklela sam te.
    I eto ti. Stigla te moja kletva.
  • Pljuc

    18.08.2024 13:51
    Nikako nisam obožavatelj Tadića (i zbog Dačića npr.), ali ovo nije u njegovom maniru. Ipak je on za Dačića - gospodin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija