Vlasnici najstarije poslastičarnice u Beogradu dobili pretnje i uvrede: Slučaj prijavljen policiji

Vlasnici najstarije poslastičarnice u Beogradu "Pelivan" oglasili se na društvenim mrežama povodom slučaja koji su prijavili nadležnim organima.
Vlasnici najstarije poslastičarnice u Beogradu dobili pretnje i uvrede: Slučaj prijavljen policiji
Foto: Pixabay
Kako su naveli, neprijatnosti su doživeli tokom jednog telefonskog razgovora. Kako se čuje u audio snimku objavljenom na Iksu, nepoznata žena psuje i vređa porodicu Pelivan.
"Ja pozivam sve Srbe koji budu dolazili u poslastičarnicu 'Pelivan' da malo tamo zaje*avaju radnike", rekla je žena, nakon čega je nastavila da ih vređa.
 
"Je*em ti mater muslimansku. (...) Imaš i onu muslimansku odvratnu facu, ružnu kao iz filmova, razumeš? Budaletino jedna. Imaš neku bakteriju, pa kažu nije čisto ovo, nije čisto ono. Ima da ti zapečate 'Pelivana'".
 
Vlasnici Pelivana naveli su da su slučaj prepustili nadležnim organima.
 
"Svi koji znate za poslastičarnicu 'Pelivan' i našu porodicu, znate da sa ponosom ističemo Srbiju kao našu jedinu domovinu. Baš zbog toga smo, po prvi put, primorani da ovaj slučaj prijavimo nadležnim organima", navodi se u objavi poslastičarnice Pelivan na Iksu.

Komentari 26

  • @@@@Jujuju

    19.08.2024 18:56
    Ja, a ne znam koji smo to "mi", nikada nisam ijednog Mađara, Slovaka, Rumuna, Hrvata, Rusina ili Roma nazvao Srbima. Ali zato mi je itekako poznato da upravo vi tzv. "mirni Vojvođani" koji ste se ovde našli prozvanim negirate pravo Bunjevcima na postojanje nacije i čak tvrdite kako je to "velikosrpski" projekat da se smanji broj Hrvata u Vojvodini što je narativ i hrvatske manjine. E to baš vas nikako ne zanima, pa ni taj Ustav na koji volite da se pozovete ali nikako i poštujete kada vam nešto u njemu ne odgovara, već samo pljujete Srbe i celoj srpskoj naciji namećete da rade upravo ono što rade takvi fašistički pojedinci. A jasno je vrlo dobro ko ste vi tzv. "mirni Vojvođani", koji svim izbeglim građanima tako paušalno lepite etiketu "ratnika za belu tehniku", za vas je rezervisan poseban krug pakla. Sa istim uverenjem mogu tvrditi i da su se "Džedaji" ili "Marsovci" tako izjašnjavali jer nisu želeli da imaju veze sa takvima kao što ste vi, profesionalni brojači krvnih zrnaca koji volite da građane šaljete "tamo odakle su došli" i lepite im etikete iako o njima ne znate baš ništa. Shvatam i ja da takvima poput vas nema smisla objašnjavati išta, vi ste se već opredelili da i 30 godina kasnije ljudima lepite da su "ratnici za belu tehniku", što ne znači da ću i ćutati na vaše izlive fašizma i netrpeljivosti. Živite i vi i dalje u svojim deluzijama i sa svojim kompleksima! Imam i ja uskličnik!
  • Baba Vanga

    19.08.2024 18:37
    Sve je to skuvano u naprdnoj kuhinji!Oće mile da betonira pa mu smetaju neki koji tu žive još pre nego se on i svevišnji rodili!!
  • @@@Jujuju

    19.08.2024 16:44
    Rumuni, Mađari, Slovaci, Hrvati, Rusini, Romi i drugi su nacionalne manjine u Srbiji koji po Ustavu imaju jednaka prava, a vi ih sve nazivate Srbima. Da ste funkcionalno pismeni i da niste toliko ostrašćeni, umeli biste da s razumevanjem pročitate i komentare i Ustav, ali vas to i ne zanima, ovde ste da pljujete Vojvođane. Oni koji su ratovali za belu tehniku nisu predmet vašeg beskrajnog pisanija, što je indikativno. Vama smetaju mirni Vojvođani i ovde zastupljeno višenacionalno stanovništvo. A ti Džedaji ili Marsovci koje pominjete su se tako izjašnjavali upravo zato što ne žele da imaju veze s takvima kao što ste vi. Zakon im je dozvolio da se izjasne kako žele pa ko ste vi da im to uskraćujete? Ovde ću završiti komentarisanje jer shvatam da takvima poput vas nema smisla objašnjavati išta, živite i dalje u svojim deluzijama i sa svojim kompleksima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija