Pritvor vozaču koji je automobilom udario učesnike protesta protiv litijuma, delimično priznao dela

V.N. (36) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je automobilom između 10. i 11. avgusta udario učesnike protesta protiv litijuma u Beogradu, a zatim pobegao.
Treće osnovno javno tužilaštvo je saopštilo da je V.N. uhapšen zbog "teškog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti" i "nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi".
Učesnik protesta D.M. je tada zadobio tešku telesnu povredu - prelom desne potkolenice, a R.B. i M.M. po jednu laku telesnu povredu.
Tužilaštvo navodi da je vozač na saslušanju "delimično priznao izvršenje krivičnih dela".
  • Neko

    22.08.2024 20:03
    ?
    Zašto da odgovara?Da li su bili na pešačkom ili van kad ih je udario?Šta rade na putu?Dok neko ne nastrada neće se opametiti.
  • Nemanja

    21.08.2024 22:42
    Ne mora ništa da odgovara pred zakonom, dovoljno je da se pojavi da znamo ko je i sve će dalje biti rešeno.
  • Yo

    20.08.2024 16:27
    Nije baš tako jednostavno
    Oni nelegalno na putu!! Imaju sreće jer da nije prekvalifikovan taj deo kroz BG kao put za motorna vozila a ne kao autoput još bi on njih teretio za nastalu štetu na vozilu. Ovako on odgovara,zato što je napustio mesto udesa,a za sve ostalo će njegov advokat još da izvuče pare od povređenih jer su pretrčava li put van obeleženog pešačkog prelaza!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija