Brnabić opet hvali Vučića: Ne sme da ode iz politike 2027, mnogo novca uloženo u njegovo rušenje

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se nada da se predsednik države Aleksandar Vučić neće povući 2027. godine iz politike.
Brnabić opet hvali Vučića: Ne sme da ode iz politike 2027, mnogo novca uloženo u njegovo rušenje
Foto: 021.rs
Kako je naglasila, garantuje da takvog čoveka neće biti u Srbiji narednih 300 godina.
 
"Ne postoji čovek koji je 100 odsto posvećen Srbiji kao Vučić. Ja imam vremena za privatni život, ne razmišljam svakog trenutka o protestima i ko daje novac da se vlast sruši. A Vučić nema privatni život", rekla je Brnabić za televiziju Pink.
Kako je navela, ako bi se Vučić povukao iz politike 2027, "niko više neće razmišljati o Srbiji non stop".
 
"Svi bismo ostali tu da, da izvinite, da mrsimo i zaluđujemo narod radi parčeta vlasti", rekla je ona.
Kazala je i da su protesti zapravo protiv Vučića, ali su "prvi put otišli u nešto drugačije - protiv bilo kakve nauke, napretka, koji će, ako uspeju zaustaviti sve" i da joj je "žao što to opozicija ne vidi, ali ni mnogi naučnici".
 
"Sada imate histeriju koju su ti protesti napravili, koju su ne samo podržani već i inspirisani od stranke Šolakovih medija, koji iz dana u dan plasiraju laži da bi stvarali histeriju i paniku", rekla je Brnabić. Ona je navela da se zbog toga u ovom upisnom roku na Rudarsko-geološkom fakultetu upisalo najmanji broj studenata u odnosu na raspoloživa mesta.
 
Brnabić je rekla da je mnogo novca uloženo u rušenje Vučića, u 2034. i polovini ove godine skoro 79 miliona evra, oko tri puta više nego pre par godina, zato što se Srbija, naglasila je, odvažila da samostalno donosi odluke.
 
"Litijum za Srbiju znači samostalnost, bogatstvo, snagu", rekla je Brnabić.
  • Mbm

    25.08.2024 11:49
    Devojcica na uzici
    Ovi iskazi Brnabic vise nisu ni zs objavljivanje ni zs komentar. Umesto svog posla za koji prima platu, pausalni dodatak, bespravno besplatno stanuje i zivi o trosku dezavne kase i naroda, ista se bavi jadnim i besmislenim tračevima na platformama, tipično zs neuku devojcicu u padu sa rezimom dugova i raspridaje državnih i narodnih resursa "predsednika" drzsve bez drtavnosti, a to je narod i nacija, a ne litijum i novac u džepovima vlasti. Objavite , u tu svrhu je pisano.
  • BGD 011

    21.08.2024 15:01
    Odavno ga mrsite predsednice
    "Svi bismo ostali tu da, da izvinite, da mrsimo i zaluđujemo narod radi parčeta vlasti", rekla je ona (Brnabic). Pa vi ga 12 godina vec mrsite predsednice brljivice!
  • Marina

    21.08.2024 14:55
    @Dejan
    Dragi Dejane, svaki covek ima svoj stav ali ga oni pametni cuvaju za sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija