Uhapšena žena koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan"

Pedesetšestogodišnja Lj.K. iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je uputila niz uvreda i pretnji vlasniku poslastičarnice "Pelivan" u ovom gradu.
Uhapšena žena koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan"
Foto: Pixabay
Kako je saopštio MUP, uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Sumnja se da je 18. avgusta, na društvenoj mreži "X", na profilu za koji se sumnja da je ona korisnica, postavila objavu u vidu glasovne poruke u kojima iznosi niz uvreda i pretnji po verskoj osnovi vlasniku poslastičarnice "Pelivan" u Beogradu.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u nadležno tužilaštvo.

  • Aha

    22.08.2024 16:14
    Vikaće Čićvu i 100 Srbina za jednog Muslimana ako mu je to u interesu. Nema čuđenja, slikaš se sa PreCednikom, platiš reket i vozi. Ima nešto još groznije od verskog fanatizma i nacoša: šlihtare ovom Lignjoslavu. Dobro, nike groznije, ali tu je.
  • BGD 011

    21.08.2024 19:33
    Svi smo jednaki, ili nismo
    Bejase potrebno 10 dana da pronadju i privedu siledziju koji se autom zaleteo na demonstrante i jednog tesko povredio polomivsi mu nogu! Ako smo svi jednaki, a Vucic tvrdi da jesmo, i ja kazem trebalo bi, zasto nije posetio i povredjenog demonstranta koji se protivi kopanju litijuma i sa njim se slikao?
  • Mirko

    21.08.2024 18:05
    Kako se najednom sve resava, cim se slikas sa don nepomenikom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.