BIA zapošljava: Uslov da ste išli na državni fakultet, među njima je i FTN

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) raspisala je konkurs za zaposlenje u ovoj ustanovi.
BIA zapošljava: Uslov da ste išli na državni fakultet, među njima je i FTN
Foto: 021.rs
Među uslovima za rad istaknuto je da bi kandidat trebalo da bude "mlađi od 30 godina ili stariji od 30 godina" i da ima najmanje tri godine radnog staža u struci.
Za rad u BIA potrebno je biti državljanin Srbije bez dvojnog državljanstva, a uslov je i da zainteresovani ima prijavljeno prebivalište u Srbiji najmanje godinu dana neprekidno pre dana podnošenja prijave za posao.
 
Nabrojane su i bezbednosne smetnje za rad u BIA, a jedna od njih je da je lice osuđivano na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest meseci.
Na konkursu je istaknut i spisak fakulteta čije su diplome prihvatljive za rad u BIA, a reč je o državnim visokoškolskim ustanovama koje školuju inženjere za računarstvo, informatiku i telekomunikacije.
 
Detalji konkursa, koji je otvoren do daljeg, dostupni su na sajtu bia.gov.rs.

Teme

BIA
  • Torente

    29.08.2024 06:24
    ...
    Gde radiš.? UBIA...
  • NN

    24.08.2024 11:54
    Salaš
    @ Raša sa salaša
    Crni Rašo, pa danas i na salašu treba štošta znati da bi se valjano radilo, makar ona znanja iz osnovne škole. Već tamo se nauči šta znači i kako se piše "glupak, blesavko,budala, maloumnik" (Vujaklija, Leksikon). Sad, doduše, možda oni vole sebi nekako da tepaju, pa im lepše "idijoti"!
  • NS

    24.08.2024 11:40
    Logično
    Pa, sasvim razumljivo! Ako iko zna kako se do diploma dolazi, oni to znaju. Ko sve predaje na privatnim fakultetima, takođe. To je ozbiljan posao, pa treba da ima i odgovarajući i stručan kadar.
    Da ne budemo isključivi, nije da na državnim fakultetima nema prodaje ispita. Naravno da ima, što je opšte poznato, čak i konkretne ličnosti, ali je to ipak ređe. Kvalitet nastave ie neuporediv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.