Uhapšen osumnjičeni za krađu u manastiru Krušedol, uzeo novac i mobilni

Dvadesetšestogodišnji B.N. uhapšen je u Irigu zbog sumnje da je ukrao dobrotvorne novčane priloge iz manastira Krušedol, saopšteno je danas.
Uhapšen osumnjičeni za krađu u manastiru Krušedol, uzeo novac i mobilni
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Sumnja se da je za vreme večernje službe provalio u jednu od kelija konaka manastira i ukrao novčane priloge i mobilni telefon.
Delo se tretira kao "teška krađa".
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.
  • Zemlja čudesa

    22.08.2024 15:01
    Krade se gde ima šta, neće valjda od sirotinje?
  • pajo patak

    22.08.2024 14:48
    Delo se tretira kao "teška
    krađa", a koja je vrednost ukradenog ?
    Najgora kazna je da ga pokara василије.
  • Kiki

    22.08.2024 14:09
    hmmm
    a koliko je ukrao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Presušilo jezero Rusanda kod Melenaca

Jezero Rusanda kod Melenaca, jedinstveni biser banatske ravnice, predstavlja slano jezero, okruženo slatinskim staništima koji predstavljaju veliko prirodno bogatstvo za taj kraj.

Ponovo buknuo požar kod Subotice

Požar u Radanovačkoj šumi kod Subotice je danas ponovo buknuo zbog jakog vetra, iako je u nedelju bio delimično stavljen pod kontrolu.

Kakav akva park planira Inđija?

Opština Inđija objavila je 4. septembra javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju hotela sa akva parkom, u okviru ranije najavljenog projekta Panonske terme.