Beba se utopila u Drini posle prevrtanja čamca sa migrantima, izvučeno deset tela

U prevrtanju broda, u kojem su bili migranti, na Drini, nastradala je i beba.

Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, pretragom Drine na području Ljubovije, pronađeno je i telo bebe, dok je policija Republike Srpske iz Drine izvukla telo još jednog muškarca.

"Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Minsitarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas, oko 15.30 časova, u mestu Lonjin, telo bebe starosti oko devet meseci. Ona je, nažalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca sa ilegularnim migrantima koji su iz Srbije pokušali da pređu ovu reku između mesta Drpače kod Ljubovije i Orlice u opštini Zvornik", rekao je Dačić.

Beba je bila sa majkom čije je telo ranije danas izvučeno iz reke.
 
Pripadnici MUP-a do sada su izvukli tela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tela dva muškarca.
 
Pretraga se i dalje nastavlja.
 
Dačić je prethodno izjavio da je 18 osoba živo, a da su 10 njih maloletnici.
  • Ilegul

    22.08.2024 18:57
    Je l stvarno rekao ilegularnim ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.