Gužve na graničnim prelazima, na Batrovcima se čeka oko četiri sata

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlaz iz Srbije čekaju oko četiri sata, saopštili su danas Putevi Srbije.
Gužve na graničnim prelazima, na Batrovcima se čeka oko četiri sata
Foto: 021.rs
Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju oko sat vremena, na graničnom prelazu Preševo, u oba pravca, zadržavanje je 30 minuta, kao i na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u Srbiju.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.
Kada je reč o teretnim vozilima, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavanje je pet sati, kao i na prelazu Sremska Rača.
  • Jovan NS

    23.08.2024 12:28
    Preporuka
    Zvanične informacije nisu pouzdane i ne uzimaju u obzir koliko se čeka za ulazak u EU, što je često pravi razlog dugog čekanja. Iskrena preporuka je zato aplikacija BorderWatcher, gde putnici konstantno javljaju stvarna stanja.
  • Kamiondžija

    23.08.2024 09:44
    4-5 sata nije tako ne puno. Vozio sam kamion za Pro Move, pola života sam proveo na granicama. Nema ništa bolje od Šengena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.