Ministarstvo će nagraditi mlade informatičare koji su osvojili medalje na međunarodnom takmičenju

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija čestitalo je danas osvajačima medalja na međunarodnim informatičkim olimpijskim igrama za mlade i najavilo da će ih tim povodom nagraditi.
Ministarstvo će nagraditi mlade informatičare koji su osvojili medalje na međunarodnom takmičenju
Foto: Pixabay (ilustracija)
U saopštenju su ocenili da je to "još jedan u nizu zapaženih uspeha naših mladih informatičara na evropskim i svetskim takmičenjima".
Tim koji je na Evropskoj juniorskoj informatičkoj olimpijadi u Kišinjevu osvojio dve srebrne i dve bronzane medalje činili su Pavle Damjanović, Lazar Kolundžija, Petar Banović i Irina Stanišić.
Na Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi za devojke održanoj od 21. do 27. jula u Holandiji jednu srebrnu i tri bronzane medalje osvojili su Sofija Čebašek, Irina Stanišić, Anja Dožić i Iva Živković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija