Starović bio na Demokratskoj konvenciji u SAD: Prisustvo ne predstavlja podršku kandidatima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović prisustvovao je Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu.
Ministar i član Predsedništva Srpske napredne stranke izjavio je da njegovo prisustvo na konvenciji ne znači opredeljenje ni podršku ni jednom kandidatu za predsedničke izbore u SAD.
"Bilo mi je veliko zadovoljstvo da predvodim srpsku delegaciju na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu, na čijim marginama je u organizaciji Nacionalnog demokratskog instituta održan Međunarodni liderski forum, uz učešće više stotina međunarodnih predstavnika visokog profila", napisao je Starović na Fejsbuku.
Naveo je i da je imao sadržajne razgovore sa kongresmenom Erikom Svolvelom iz Kalifornije, "koji ima izraženo razumevanje za pozicije Srbije i kontinuirano se zalaže za unapređenje saradnje između dve države".
 
"Naša ideja nije bila da se na bilo koji način opredeljujemo, niti da podržavamo kandidate jedne od dve vodeće političke partije u SAD, već pre svega da posmatramo kako se ovako veliki i grandiozni politički skup organizuje, da budemo prisutni i da na pravi način predstavljamo Republiku Srbiju", kazao je Starović.
  • dz0

    24.08.2024 09:56
    Sve ovo opet mi placamo, a jos nam se vrati kao neka steta, ali uvek.
  • Petko

    24.08.2024 08:54
    A od kuma?
    Nisu valja otišli praznih ruku...
  • @Đugi

    24.08.2024 08:16
    ?
    Privilegije čim u Srbiji budu Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica i srpska zastava u Prištini!
    Koja poražena vojska dobija privilegije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.