Mesec dana zatvora i novčana kazna: Vozio sa 3,58 promila alkohola u organizmu

Muškaracu starom 44 godine koji je u Mionici upravljao automobilom sa 3,58 promila alkohola u organizmu izrečena je kazna od 30 dana zatvora, kao i novčana kazna u iznosu od 120.000 dinara.
Mesec dana zatvora i novčana kazna: Vozio sa 3,58 promila alkohola u organizmu
Foto: 021.rs
Kako je saopštila Policijska uprava Valjevo, Prekršajni sud u tom gradu mu je odredio i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od devet meseci.
Prethodno su pripadnici saobraćajne policije u Mionici, tokom redovne kontrole, isključili su iz saobraćaja vozača automobila marke "pasat" koji je upravljao vozilom sa 3,58 promila alkohola u organizmu. 
On je zadržan u službenim prostorijma policije, nakon čega je priveden sudiji Prekršajnog suda u Valjevu.
  • MaryPoppins

    24.08.2024 23:47
    Nedovoljna kazna
    Prava ,efektivna kazna,kazna koja bi preventivno delovala na sve druge,slične vozače bi trebala da glasi: #0 dana zatvora, 1 godina zabrane voznje, 1 200 000 dinara kazna+troskovi suda,policije,doktora,labaratorijske analize, obaveznan odlazak kod psihijatra 2 X sedmicno u trajanju od 1 godine o sopstvenom trošku,sa misljenjem psihijatra i mogućnošću produžetka terapije od još 1 godine.
    Jedino na taj način se takve osobe mogu dovesti u red i drzava nas normalne vozače zaštiti od tih huligana .
  • Relacija

    24.08.2024 19:31
    NS -Sremski Karlovci- Indija
    Treba samo policija da izvuce ljude koje znaju i koje su vec imali preksaj sa alkoholom. A ne da njih pozdrave i ne kontrolisu
  • Joca

    24.08.2024 18:07
    Ko mu kriv što nije Kum. Zato Robija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija