Brnabić opoziciji: Ajmo, how low can you go!?

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se danas, povodom medijskih napisa koji prenose izjave opozicionih poslanika Srđana Milivojevića i Miroslava Aleksića kojim brane Dragana Šolaka.
Brnabić opoziciji: Ajmo, how low can you go!?
Foto: 021.rs

"Ljudi, svaki bogovetni dan sa bukvalno svih Šolakovih medija, a nije ih malo, čujemo da je @avucic zlikovac, ubica, šef mafije, bolesnik, ludak, sotona, nečovek.... čujemo pozive da se ruši na ulici, da je izbor lak - ili Srbija ili Vučić, ali kad se samo ukaže na to - i kuku i lele", napisala je Brnabić na društvenoj mreži X.

Predsednica parlamenta je dodala i dva print skrina vesti u kojoj opozicija piše o Šolaku, a čiji su naslovi - Milivojević: "Ne poznajem Šolaka, ali sam sasvim siguran da nikada nije pozivao na ubistvo Vučića" i Aleksić: "Jedini Šolakov greh – što je uložio deo svog biznisa u nezavisne medije u Srbiji".

Tim povodom dodala je - "Tuga do neba... i kamen bi zaplakao. Nemojte nam samo Šolaka - zavapi opozicija!".
 
"Svi iz opozicije u odbranu jadne i nemoćne United Grupe. 'Ajmo, how low can you go!?", navela je predsednica parlamenta.
  • Raka

    25.08.2024 17:36
    Gospodjo Brnabic navedite jedan medij koji ima nacionalnu frekvenciju a da je u posedu gospodina Šolaka..Lako je lupati gluposti pred prostim pukom.
  • 690

    25.08.2024 16:47
    For the best
    Woman, just shut up!
  • Mbm

    25.08.2024 11:42
    Jadnica
    Zaista, i intelektualno i moralno padajuća samoizabrana "dobro radeca" i "predsednica" parlamentarne improvizacije rezima AV, koji se bavi zaduzivanjem Srbije, rasprodajom državnih resursa i stavljanjem pod ino kontrolu i upravljanje u nazovi državi bez drzavnosti, jsvnih dugova, besposlice, bede i korporativno finansijskog kriminala sa gszenjem i erozijom osnovnih ljudskih prava i ekonomskog opstanka gradjana i ljudi u Srbiji. X, y, i slicnr platforme ne resavaju probleme i ugrozenost gradjana i drzave Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.