Vučić sa uhapšenim advokatom: Zajedno ćemo ići na koncert Baje Malog Knindže - radi demokratije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je primio advokata Nemanju Berića, "Srbina kojeg su hrvatske vlasti uhapsile samo zato što je Srbin".
"Nećete verovati, proveo je 15 dana u hrvatskom kazamatu samo zato što je u svom automobilu pevao pesmu Baje Malog Knindže", naveo je Vučić, na svom instagram nalogu, uz sliku sa Berićem.
Kako je dodao, "neretko nam govore o evropskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da ovakve 'standarde' nikada nećemo dostići".

"Obećao sam Nemanji i njegovoj supruzi Jani da ćemo na neki od sledećih koncerata Baje Malog Knindže zajedno da odemo. Znate već, zbog vladavine prava", poručio je Vučić.

Komentari 105

  • ccc

    28.08.2024 17:40
    a
    sta ste radili u pitanju na cekanje na granicama.a VIZA ...koji nam dolazi
  • Mirkoni

    28.08.2024 10:13
    "Vi ste ponos Srbije".
    Nadovezujem se na naslov - vi niste moj, srpski ponos jer ste ostrasceni i lupendarate. Hajde, majkovicu, pustaj u Srbiji u autu na ulici i po razlicitim mrezama Tompsona da vidimo sta ce biti. I Tompson i Malu knindza s ista govna. Samo sto Tompson zna i da peva.
  • B

    28.08.2024 09:17
    V
    U svakom slucaju Vucic može samo s Jovanom Jeremic da ima monolog za raju.Seve ispade Gavrilo Princip za "Cara"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija