Vučić odneo sendviče radnicima "Ekspo": Biće muka da se stigne sve, ali ne možemo da se obrukamo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, govoreći o radovima za specijalizovanu međunarodnu izložbu "Ekspo" koja će 2027. godine biti održana u Beogradu, da će "biti muka da se stigne sve".
Dodao je da ipak veruje da će svi radovi biti završeni na vreme.
 
"Ne možemo da se obrukamo i da kažemo da nismo završili. Verujem da ćemo sve da završimo, da promenimo lice Srbije i da dočekamo goste iz celog sveta. To će biti rekordna poseta", rekao je Vučić tokom obilaska gradilišta, a prenela televizija Pink.
Predsednik je naveo da je radnicima, koji prema njegovim rečima vredno rade i na 40 stepeni i bez prekida u više dnevnih smena, doneo sendviče i jabuke.
"Ogromne su promene u odnosu na pre nekoliko dana, kada sam poslednji put bio. Guraćemo dalje da radimo", kazao je on.
 
Dodao je i da je razgovarao sa radnicima, uz ocenu da "ima nepravde" jer oni mnogo rade, a ne žale se na primanja.
 
"Ali rade mnogo više od većine drugih koji neretko imaju ista ili veća primanja od njih. To nam je vreme pred nama da pokušamo da i tu vrstu nepravde ispravimo", kazao je Vučić.
  • Mojsije

    26.08.2024 13:49
    Ju ju
    Jel bilo bar tri snite jeftinog parizera? Malo ili malo vise majoneza?!? Izdasan nam je Vucko. Jel nahranio svih pet radnika u smeni na gradilistu?!?
  • Miško

    26.08.2024 13:19
    @aleksej
    Što tebe dotiče vređanje ?
  • Mbm

    26.08.2024 08:18
    Vredni radnici
    Projekat expo je zbog gubitaka i troskova, ekonomske neisplativodti i obmsne javnosti, koje Srbija ne moze da plati, obustavljen u svim smenama. Jedino Vucic kopa po projektima, u svoj džep. Tamo se uspesno zaposlio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija