Vesić: Građevinski radovi nisu obustavljani zbog vrućina, već se drugačije organizovalo radno vreme

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da građevinski radovi na otvorenom širom Srbije nisu bili obustavljani tokom leta zbog ekstremno visokih temperatura.
Vesić: Građevinski radovi nisu obustavljani zbog vrućina, već se drugačije organizovalo radno vreme
Foto: 021.rs
Dodao je da se drugačije organizovano radno vreme.
 
Vesić je za televiziju Pink rekao da je to ministarstvo investitorima preporučilo da tokom ekstremno visokih temperatura radno vreme počinje ranije, da bi se pravile pauze tokom dana kada su najviše temperature, i sa radom nastavljalo kasnije.
"Gde god je bilo moguće postavljali su se reflektori i radilo se noću", rekao je Vesić.
Dodao je da "gde god je obilazio gradilišta", investitori su se pridržavali ovih uputstava, uključujući i to da obezbede za radnike zaštitu od sunca i veće količine tečnosti.
  • Anja

    26.08.2024 15:16
    Netacno, gradilista su radila i na 40C u Uciteljskom naselju po ceo dan.
  • Miki

    26.08.2024 10:49
    A kafic od drugara
    A jel obustavljen rad na onom gradilistu kafica od tvog pajtasa, sto su stanovi izgoreli zbog njega? Bila traka pa dosli i pokidali i nastavili radove, a nigde dozvole.
  • zztop

    26.08.2024 09:04
    Jel srbija nesme da stane ... xacxaxaxa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija