Gavrilović: Vučić iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, mora da prepusti Vladi da vodi politiku

Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja (Birodi) Zoran Gavrilović ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da predstavlja državu.
Gavrilović: Vučić iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, mora da prepusti Vladi da vodi politiku
Foto: 021.rs
Dodao je da on treba Vladi da prepusti da vodi i sprovodi unutrašnju i spoljnu politiku.
Gavrilović je za dnevni list Danas rekao da Vučićeva najava da će premestiti kancelariju u Zapadnu Srbiju kako bi razgovarao sa narodom nije u skladu sa Ustavom.
"To rešenje legitimiše koncept lične vlasti, odnosno pokazuje da je moć vladara iznad Ustava, zakona i institucija", izjavio je on.
 
Dodao je da Vučić "iza sebe ostavlja institucionalni pepeo."
  • Liduska

    27.08.2024 10:10
    Ne treba da da ostavku već ga treba uhapsiti i da bude osuđen na doživotni zatvor / pošto više nemamo smrtne kazne / . On je uradio više krivičnih dela a po zakonu I ustavu može ga narod smeniti zbog genocida nad sopstvenim narodom i uništavanjem naše zemlje .Da ne nabrajam šta nam je sve učinio. Ali se sve zna i postoje pisani dokazi kao i fotografije i video snimaka .
  • OstAVka

    26.08.2024 12:40
    Vučić je prevario glasače oko Rio Tinta i nema legitimitet !
    OstAVka !
  • Ђурђица

    26.08.2024 11:55
    AV више не спомиње Косово сад је Литијум тематика

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija