Zaposleni u Opštini Svilajnac tražili 300 evra za usluge: Uhapšeni za primanje mita

Dva radnika Opštine Svilajnac uhapšeni su zbog primanja mita, dok je jedan muškarac iz ovog mesta uhapšen zbog davanja mita.
Zaposleni u Opštini Svilajnac tražili 300 evra za usluge: Uhapšeni za primanje mita
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su radnici G.R. (54) i A.R. (52) iz Svilajnca zbog sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita u saizvršilaštvu.
Uhapšen je i 42-godišnji B.G. zbog krivičnog dela davanje mita.
 
Sumnja se da su zaposleni u ovoj opštini tokom februara ove godine, uz prethodni dogovor i planiranje, od B.G. tražili 300 evra kako bi sproveli upravni postupak i izvršili promenu njegovog prezimena.
Osumnjičeni za davanje mita im je potom dao traženi novac, nakon čega je sproveden upravni postupak i doneto rešenje o promeni prezimena.
 
Uhapšeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Darko

    26.08.2024 17:02
    U elektro distribucija Srbije novi Sad mnogo vise se trazi da ti ne uvale trafo stanicu a u katastru se namerno nagomilavaju predmeti zasto?
  • mito ne moze

    26.08.2024 15:47
    ucena i iznuda moze
    A oni sto traze uclanjenje u partiju, online botovanje i putovanje na mitinge se ne hapse, to je dozvoljeno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija