Predsednik o zadržavanju Severine: Nepotrebno, iako o njoj mislim sve najgore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da smatra da je zadržavanje pevačice Severine Vučković na srpskoj granici bilo nepotrebno.
Kako je istakao, Srbija treba da se razlikuje po tom pitanju.
 
Vučić je na TV Pink kazao da je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da nije došlo do privođenja nego samo do zadržavanja od dva sata.
Predsednik Srbije je ocenio da je zadržavanje Severine nepotrebno, ne zbog nje same, o kojoj, kako je kazao, "misli sve najgore" već iz razloga što bi Srbija trebalo da se razlikuje od Hrvatske.
 
Izjavio je i da "nema ko od opozicije nije reagovao", dok su ćutali o advokatu Nemanji Beriću, koga su hrvatske vlasti zadržale na 15 dana jer je, kako je naveo, pevao "iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji".
Dodao je i da neće razumeti tu dozu potrebe "da se uvek drugome dodvoravamo, da nam je uvek tuđe slađe".
 
"Aleksandar Vulin je ministar u Vladi Srbije, njemu je zabranjen ulazak u Hrvatsku. Jeste li čuli nekada da je Inicijativa mladih za ljudska prava tražila da građaninu Srbije jedna demokratska zemlja EU omogući ulaz na njenu teritoriju", upitao je Vučić.
 
Kako je kazao, "ako slučajno dirnete u bilo koga ko nije Srbin tog sekunda kreće hajka na svoju zemlju, plaćeni su da kreiraju takvu atmosferu, da nas nauče da mrzimo svoju zemlju".
  • SEVE VS

    27.08.2024 22:42
    K&C
    Severina ti je precednice,ljupkija,lepsa i ima glas i stas a ume i da peva za razliku od karleuse i cece.
  • Vladeta

    27.08.2024 11:46
    Realna
    Ja da sam predsednik i da vidim da me toliko ljudi mrzi i preti da me ubije, sakrio bih se u mišiju rupu, ne bih rizikovao svoj život i svoje porodice.
  • Mitar

    27.08.2024 11:24
    Verbalni delikt
    Čovek se oseća pozvanim da o svemu daje mišljenje, pravi besmislena poređenja, služi se infatilnim "argumentima", tipa: "a kako oni"; "pa šta?" i sl.
    Severinu pitali o litijumu, Srebrenici...!? Ludilo!
    Koliko god skretali temu, u konkretnom slučaju, problem su spiskovi ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija