Dačić: Severina će biti skinuta sa liste, samo je kontrolisana, koristi se za napade na Srbiju

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se zadržavanje pevačice Severine Vučković na granici "licemerno i cinično" koristi za napade na Srbiju.
Dodao je da joj nije zabranjen ulazak, već je jače nadzirana i kontrolisana, ali da više neće biti na listi.
"Ovoga više neće biti, kad kažem ovoga, reč je o pojedinačnim slučajevima, kad je reč o nekima koji se ne bave kriminalom", rekao je Dačić, za TV Prva.
Kako je naveo, zbog nekih izjava o Srbiji verovatno su se u prethodnom periodu na listi našle i neke osobe, ali je, kako je naglasio, i predsednik države Aleksandar Vučić rekao da to ne treba da se radi.
 
"Koliko sam video, tu ima svega nekoliko lica i oni će danas biti skinuti sa spiska. O tome javnost već zna. Nije bio dozvoljen ni ulazak pevačice iz Crne Gore, sećate se", dodao je Dačić, kao i da to nije dobilo značaj kao sa Severinom.
  • Miki Podbara

    29.08.2024 08:42
    Komentar
    Komentar osobe koja se potpisala sa "Fruo": "Na kraj pameti mi ne bi bilo da glasam a kamoli da glasam za sns, medjutim kad vidim koga podrzavate dodje mi da glasam za SNS!".

    Ako je do pismenosti, ti Fruo mozes sutra da se uclanis u SNS, tu si negde u nivou njihovih glasaca, rado ce te primiti.
  • maja

    28.08.2024 17:14
    @marta
    Severina je bas obrazovana i pismena.Trebalo bi da radi i kao
    uciteljica.
  • Jogi Letač

    28.08.2024 15:20
    Ovo je sad popravljanje štete. Dok se Vulin igrao i pravio spiskove nije mislio da će to imati i negativnih posledica. Ipak Severina nije tamo neki Feđa Štukan. Severinu vole i mnogi njihovi glasači, a ona hvala bogu nije ćutala, već oplela po njima. Eto Dačiću, sređuj Vulinove brljotine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija