Izmena saobraćaja zbog radova na rampama petlje Aerodrom u Beogradu

Rekonstrukcija kolovoza na petlji Aerodrom - Beograd radiće se od subote, 31. avgusta do 14. septembra.
Izmena saobraćaja zbog radova na rampama petlje Aerodrom u Beogradu
Foto: 021.rs
Kako navodi JP "Putevi Srbije, radovi na rehabilitaciji kolovoza na rampama petlje Aerodrom u tri faze.
 
Prva faza će se odvijati u periodu od subote, 31. avgusta (u popodnevnim satima) do četvrtka, 5. septembra. Normalizacija saobraćaja očekuje se u popodnevnim satima.
U toku prve faze izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoreno:
  • isključenje iz smera Beograda – centar ka Aerodromu
  • uključenje iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici
  • ostale rampe petlje funkcionišu u redovnom režimu saobraćaja.

U toku prve faze saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Vozila iz smera Beograda – centar ka Aerodromu se preusmeravaju na petlju Beograd gde se okreću (koriste isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar) i vraćaju nazad na isključenje ka Aerodromu iz smera Šida (ka Beogradu).
 
Vozila iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici vode se ka Beogradu – centar do ukrštaja "Ikarbus", gde se okreću i vraćaju na pravac ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.
 
JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.
  • Cvele

    28.08.2024 22:32
    hvala na upozorenju
    Jasno Kapetane od JP. Kada je Batajnica u pitanju nije nikakav problem. Ćemo poštujemo brzinu i sve signalne znakove. Javljam odmah i kamiondžijama da krenu ranije na utovar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.