Brnabić: Bezobrazluk je reći da će se u Srbiji skladištiti francuski nuklearni otpad

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je "bezobrazluk" pisanje medija da će tokom posete francuskog predsednika Emanuela Makrona jedna od tema biti odlaganje nuklearnog otpada.
Brnabić: Bezobrazluk je reći da će se u Srbiji skladištiti francuski nuklearni otpad
Foto: 021.rs
"Što se tiče nuklearnog otpada, to je takav jedan bezobrazluk da takve stvari plasirate u javnost, i prema Francuskoj i prema Evropskoj uniji", rekla je Brnabić za televiziju Pink.
Ona je dodala da će nuklearna energija biti na dnevnom redu "kao tema neke javne rasprave", ili za raspravu u Skupštini Srbije.
"Ja mislim da je to put kojim Srbija treba da ide, da je to čista energija, da je dokazano od države kao sto je Francuska, da je to nešto što može da se radi bezbedno", rekla je Brnabić.
 
Dodala je da će korišćenje nuklearne energije u Srbiji biti tema "javne rasprave i stručnih ljudi".
  • Običan čovek

    29.08.2024 15:38
    Bruka i sramota
    Bezbrazan je onaj ko je tebe postavio na čelo Skupštine. Bezobrazna si ti što si to prihvatila, a znaš da nemaš nikakve sposobnosti niti kvalitete. Zbog vašeg bezobrazluka i svakodnevnih laži potpuno ste izgubili POVERENjE KOD NARODA. Zato, sada šta god da kažete, narod zna da lažete. To je istina. Narod ne može biti bezobrazan. Možete samo vi iz vlasti biti bezobrazni, zato što ponižavate i omalovažavate narod. To je lako shvatljivo.
  • 9

    29.08.2024 11:43
    Nemoj tako Čale
    Dosta otpada je već deceniju smešteno u skupštini i nije francuski pa se niko ne buni . Od ovog će biti i malo kinte , a postojeći je samo na štetu naroda . Radioaktivni mnogo manje posledice ostavlja jer je duboko zakopan dok ovaj samo sisa narodnu lovu i još ga vrađa .
  • Nikola

    29.08.2024 10:56
    X
    Bezobrazluk je reći da si stavio tačku, a u stvari si stavio zarez.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija