Brnabić: Mnogo mi je žao što Severina neće u Srbiju, neću moći da spavam zbog toga

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da su hrvatsku pevačicu Severinu Vučković srpski policajci zadržali na srpsko-hrvatskoj granici prošle nedelje da bi je "ispitivali o litijumu".
Takođe, dodala je da su je ispitivali i o njenom stavu o "genocidu u Srebrenici".
 
Brnabić je za televiziju Pink rekla da su srpski policajci hteli da čuju " šta Severina ima da kaže o tom pitanju".
Povodom toga što je Severina nakon višesatnog zadržavanja na granici, nakon što joj je odobren ulazak u Srbiju, odlučila da se vrati u Hrvatsku i izjavila da u Srbiju neće više dolaziti dok je na vlasti Aleksandar Vučić, Brnabić je rekla da zbog toga "neće moći da spava".
"Mnogo mi je žao što Severina neće doći u Srbiju, što bi ona rekla 'dok je diktator Aleksandar Vučić na vlasti', neću moći da spavam", kazala je Brnabić.
 
Predsednica parlamenta je rekla i da je sramota za srpsku opoziciju da su podršku uputili Severini i navela da hrvatska vlada ranije nije dozvolila ulazak Aleksandru Vučiću, kao predsedniku Srbije ili kao privatnom licu, da poseti Jasenovac.
 
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je ranije da je Severina zadržana na granici na osnovu spiska nepoželjnih osoba koje je on lično sastavio, kao ministar unutrašnjih poslova i kao direktor Bezbednosno informativne agencije, zbog njenih izjava i stavova, odnosno zbog verbalnog delikta.
  • Ns

    30.08.2024 01:46
    Sramota
    Gospode boze.pa i ako je od brnabicke ,mnogo je.ima li ta zena uopste skole.sve prostak do prostaka.sta li nas je snaslo.kud plovi ovaj brod
  • Bubica

    29.08.2024 14:00
    Primer za sve
    Prevodnica Skupštine jedne zemlje se izražava kao uličarka.Sve je bahatija, kao da ona nas izdržava, a mene mi nju.Lkakav primer daje deci i mladima?
    Čudimo se kako nam se deca izražavaju, vrše nasilje po školama?! Najviši zvaničnici ove države im daju primer, mogu šta hoće!
    Vrše verbalno nasilje nad nama već 12 godina.
    Neka nam je svima Bog u pomoći jer je javašluk, neodgovornost, bahatost, lopovluk i prostakluk u ovoj državi postao normalna stvar.
  • Kiza Klisa

    29.08.2024 13:32
    A tek da procitate kako joj je mile dodik odgovorio - pa ono je za dno dna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Ne znam šta je Ana Brnabić pisala EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "nema problem sa Ohridskim sporazumom, postignutim sa Prištinom uz posredovanje EU i SAD, koji podrazumeva neke obaveze iako nije potpisan".