Tužilaštvo o slučaju Danke Ilić: U toku veštačenje video snimaka sa sigurnosnih kamera

Više javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je da se istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić nastavlja, te da je u toku veštačenje video zapisa sa sigurnosnih kamera.
Tužilaštvo o slučaju Danke Ilić: U toku veštačenje video snimaka sa sigurnosnih kamera
Foto: 021.rs
Istraga protiv osumnjičenih D. D. i S. J. nije završena. 
 
U toku su dokazne radnje po naredbama Tužilaštva u Zaječaru u vidu veštačenja video zapisa sa sigurnosnih kamera, koja su u toku, rečeno je iz tog tužilaštva Insajderu.
Na konferenciji za novinare 4. aprila, tadašnji ministar policije Bratislav Gašić rekao je da je Danka Ilić udarena kolima i da je zatim telo devojčice preneto.
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, posle 10 dana, uhapsila dvojicu muškaraca iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
 
Telo devojčice još nije pronađeno.
  • BGD 011

    31.08.2024 00:59
    Ovako ni jedna pravda ne radi
    Sve nesto mislim da je u ovu opstu ujdurmu oko "ubistva" Danke Ilic umesan neko mocan i vazan, neko ko je kadar da stvori prucu poput Afate Krusti! Cak pocinjem da sumnjam da je Danka Ilic ikad postojala, a i ako jeste, da je ziva i da usrecuje neciju porodicu u ovom velikom svetu! I nisam u takvom nacinu razmisljanja usamljen! Mnogo je onih koji slicno misle. Ovako ni jedan sustem pravde u svetu ne radi kao sto se u Srbiji radi! A Zagorka Dolovac cuti, a prima platu od 400.000 dinara.
  • zztop

    30.08.2024 23:47
    Ako su na redu veštačenja video zapisa to će malo duže da potraje, nego od čeg umri brat osumnjičenog i oće li se AV i gašić ispričati lažno optuženim komunalcima ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija