VIDEO Osnivač Eko straže: Napadaju mi porodicu, supruzi stigao nalog za privođenje

Osnivač "Eko straže" Bojan Simišić kaže da je izdat nalog za privođenje njegove supruge, a da su to saznali kada su se vratili sa puta.
VIDEO Osnivač Eko straže: Napadaju mi porodicu, supruzi stigao nalog za privođenje
Foto: 021.rs
Kako kaže, njegova žena nema veze sa "Eko stražom". 

"Pokušavaju da me zastraše, tako što mi napadati porodicu", naveo je on za N1.

Kako je naveo i u objavi na Instagramu, kada se sa porodicom vratio iz Grčke, u poštanskom sandučetu zatekli su nalog za privođenje njegove supruge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

 
"Pored svih hapšenja, privođenja, zatrašivanja proteklih nedelja, sada napadaju moju porodicu. Hoće da privedu moju ženu koja nema nikakve veze sa Eko stražom. Jedina akcija koju ona vodi jeste 'Spasimo voće' gde pomažemo voćarima da prodaju svoje proizvode jednom nedeljno u Beogradu. Ona nema veze sa blokadama, ogranizovanjem protesta. Hoće da je privedu samo zbog toga jer hoće da me zastraše tako što mi napadaju porodicu", naveo je Simišić.
  • AkoSiGlupNisiGluv!

    31.08.2024 09:51
    @Istinar
    Što bi rekli u "Maratoncima".

    Poslušajte ponovo.
  • xyz

    31.08.2024 09:49
    A, gde je sada brnaba da se oglasi i da zaštiti porodicu napadnutog čoveka,kao kada se ostrvila na novinare koji su komentarisali vučkovog sina sa kriminalcima zvanim navijači koji su putovali u inostranstvo.
  • Opozicionista

    31.08.2024 09:29
    E pa dragi "aktivisti", dobrodošli u klub. Neke od nas policija hapsi bez ijedne krivične prijave već trideset godina, sa manjim prekidom. Ali, kad smo mi vas molili da glasate i da se to zaustavi, vi ste verovali u Vučića i našu krivicu:" gde ima dima, ima i vatre". Sad ja ćutim zaboravljen od policije, a vas hapse...E pa odoh ja po kokice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija