Vučić u Pragu na GLOBSEC forumu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodi da je u razgovoru sa predsednicom Evropske komisije u Pragu izrazio nadu da će nastaviti zajedničku borbu za napredak i ubrzanje evropskog puta Srbije.
"Čestitao sam Ursuli fon der Lajen na nagradi na ovogodišnjem GLOBSEC forumu i izrazio nadu da ćemo nastaviti zajedničku borbu za napredak i ubrzanje evropskog puta Srbije, kao i da ćemo konkretizovati Evropski plan za ekonomski rast Zapadnog Balkana, na dobrobit svih građana regiona", napisao je Vučić na Instagramu.
On je prisustvovao Gala večeri u Praškom zamku priređenoj povodom ovogodišnjeg Foruma.
"Ove godine u Pragu posebno ćemo razmatrati teme poput globalne stabilnosti, energetske sigurnosti i tehnoloških inovacija. Učešće Srbije na ovom skupu ukazuje na našu predanost saradnji i doprinosu dijalogu u cilju stvaranja sigurnije i prosperitetnije budućnosti", naveo je.
 
 
Vučić će sutra učestvovati na Forumu zajedno sa desetak šefova država i vlada i 20 ministara odbrane i spoljnih poslova.
  • Nikola

    31.08.2024 11:54
    ZZTOP šta god to značilo,ovde se kaže spoljna politika a ti lepo u svoju lepu pa tamošnje političare uči vanjskoj politici.
  • Poglavlje 35

    31.08.2024 11:33
    Ovo je izdaja !
    Posle poglavlja 35 u kojem piše da je uslov za EU priznanje nezavisnosti Kosova kao i posle glasanja zapada u UN da su Srbi genocidni, sve ovo što izjavljuje i sa kime se susreće Vučić je izdaja !
  • NSadist

    31.08.2024 06:24
    Kad je cula "Srbija u EU", zena umrla od smeha. Predsednik AV joj je ulepsao dan. Hvala mu u ime gradjana Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Ne znam šta je Ana Brnabić pisala EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "nema problem sa Ohridskim sporazumom, postignutim sa Prištinom uz posredovanje EU i SAD, koji podrazumeva neke obaveze iako nije potpisan".